Alpha Teaser

Met mentor • 1 les • 8 cursisten

Welkom bij de Alpha cursus Teaser!
Doe een eerste les online en kijk of Alpha wat voor je is. In Almere wordt op verschillende plaatsen een Alpha cursus gegeven.

Je vindt meer informatie op http://www.alphacursusalmere.nl/3/
In Almere wordt minimaal in het voorjaar en najaar een Alpha gegeven.

Heeft de teaser je sowieso getriggerd, dan kun je op ons online platform verder kijken naar een eerste kennismaking met het Christelijk geloof, de Bijbel en Jezus.

Volg bijvoorbeeld het leven van Jezus zoals beschreven in het evangelie door Lukas, verbeeld in de meest bekeken film ter wereld.
Deze cursus heeft 15 lessen met elk een fragment uit de film waar vragen bij gesteld worden. Na het afronden van de eerste les krijg je een eigen mentor die de antwoorden nakijkt en aan wie je vragen kunt stellen. Deze cursus helpt je om te begrijpen wie Jezus is en wat Hij voor jou kan betekenen.
We raden je aan om niet meer dan een of twee lessen per keer af te ronden gedurende de cursusperiode. Dit helpt je om dieper na te denken over de geestelijke inhoud van de lessen en een band met je mentor op te bouwen, zodat je beter kunt praten over je vragen en geestelijk leven.

Vind je online te beperkt, kijk dan op ons cursus aanbod voor het seizoen 2018 en 2019 op dinsdagavond in het Wegwijzer College. http://www.wegwijzercollege.nl

Coördinator Arjan Vaders
Mobiel: 0612627844
E-mail: arjan.vaders@dewegwijzer-almere.nl

Start cursus